Valutor:
Sweden
  Logga in  /   Skapa konto   /   Kundkorg - 0
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur


Frakt & Retur
Vår hemsida har förbundit sig till full belåtenhet; Det är vår högsta prioritet.

Retur eller utbyten är tillåtna, under förutsättning att kunden köpte produkten via vår hemsida och det är inom 15 dagar från det ursprungliga fakturadatum.

Fraktkostnader återbetalas. Alla utbyten ska sänds av EMS eller DHL till kunden.

Se din orderbekräftelsen för avkastningskravet formuläret.

Alla paket axla sändas via en spårbar metod. Vår webbplats är inte ansvarig för paket förlorade i transit.

När vi har fått din retur, låt 7-14 arbetsdagar att slutföra din retur eller utbyte.

1.Du måste först maila oss och informera oss om orsaken till en återgång och berätta din orderbekräftelse nummer. Vi kommer då att försynen dig med vidare instruktioner.

2.You kan returnera oönskade objekt inom 30 dagar för en återbetalning eller ersättning, så länge de är i 100% nyskick, inte illa, eller används och alla taggar på plats. Se Återvände objekt paketeras på ett säkert sätt, eftersom vi inte kan acceptera skadade avkastning. Vi kommer alla Bedöm Return objektets skick och vägra skadade, används eller bad. Eventuella kostnader i samband med att skicka Sådana vägrade objekt tillbaka till dig är ditt ansvar.

3.Alla paket axla sändas via en spårbar metod och leverera spårningsnummer i tid. Eventuella kostnader i samband med återlämnande av föremål av dig till oss är ditt ansvar, kostnader-inklusive skicka eller bytas / eller vägrat objekt tillbaka till dig. Vi är inte ansvariga för paket som förlorats under transporten.

4.Alla avkastning utvärderas innan de behandlas. Vänligen notera att Vanligtvis tar 7-15working dagar för att ta emot paketet du kommer tillbaka. När vi har fått din retur, kan det ta upp till 15 arbetsdagar att slutföra din retur eller utbyte.

5. Returer behandlas i den ordning thatthey tas emot, och krediter kan ta upp till 30 dagar att appearacne på ditt konto. (Under helgerna kan denna tid förlängas.) Under semesterperioden totala handläggningstiden på börser skyndsam Kan förlängas med 1-2 affärs s dagar. Om vi ​​räknar med ytterligare förseningar kommer du omedelbart underrättas. Du kan ringa kredit företaget eller PayPal för bekräftelse om återbetalning i det fallet.

6.We ersätta alla skadade varor gratis. Vi är ansvariga för allt om vi gör några fel, andra, kunden debiteras utsättning avgift, expeditionsavgift och fraktkostnad.

Några ifrågasätter, tveka inte att kontakta oss.

Facebook Twitter Pinterest Blogger Digg Print
Du har IP-adress: 18.208.211.150     Billiga Skor Online , adidas Originals Skor Rea , Puma Skor Outlet , Nike Gymnastikskor , Nike Billigt på nätet , Vans Old Skool Svart